Om os

Kosmonauterne har eksisteret siden den spæde start på Café Alibi i Odense for mere end 15 år siden.

Kosmonauterne er flere gange kåret som Danmarksmester i Teatersport. Vi er en af de absolut mest succesrige grupper i Danmark.

  • Hver tredje uge spiller vi for en altid udsolgt sal i Odense.
  • Vi har mange bookinger til private arrangementer, Firma arrangementer og workshops i Impro Comedy.
  • På holdet har der gennem tiden været flere at de store navne indenfor dansk comedy, Anders Fjelsted, Jacob Taarnhøj, Troels Malling med flere.

Kosmonauterne er en fast gruppe af komikere, men bruger også en håndfuld forskellige komikere for at holde os selv skarpe og innovative.

Kosmonauterne er:
Morten Givskud:

Holdets ankermand. Morten er værten der styrer skuespillerne og guider publikum igennem legene. Morten er en af grundlæggerne af Kosmonauterne. Han er også bagmanden bag Teaterfabrikken, som leverer underholdning i mange afskygninger. Blandt andet med dans, teater, stomp med Habengoods og selvfølgelig Impro Comedy.

 

Lars Udengaard:

Lars har været med i gruppen i 10 år. Lars ernærer sig 100% af underholdning. Ved siden af de mange jobs med Kosmonauterne er Lars også tryllekunstneren Lars U. I 2016 begyndte Lars at udvikle videobaseret innovativt undervisningsmateriale til blandt andre Gyldendal. Se SkoleFlip.

 

Sune Roholt Mortensen:

Sune har været med fra starten i Kosmonauterne. Sune arbejder kun med teater. Ud over at være en fast del af Kosmonauterne underviser han i drama på Mulernes Legatskole og på Flowlinjen. Sune har taget mange kurser i improvisation blandt andet i Chicago og Amsterdam.

 

Morten Andersen:

Morten har været Kosmonaut i 12 år. Ud over den ære, er han også sceneteknikker på Teater Filuren i Århus. Ud over at være teknikker står han også selv på scenen en gang i mellem. Morten er også manden bag Kosmonauternes layout og selvfølgelig også teknikker på vores store show på Magasinet hver år.

 

Susanne Billeskov:

Susanne er nyeste medlem af Kosmonauterne. Hun tog os alle med storm og er et virkelig frisk pust i vores mandeverden. Susanne er skuespiller og instruktørassistent på blandt andet Folketeateret i København. Susanne vandt engang “Scenen er din”, som bedste komiker. Se mere om Susanne på hendes hjemmeside her